Η Επίκυκλος απέσπασε την κορυφαία διάκριση «Construction Fit out Company of the Year 2024», ενώ έλαβε έξι ακόμη βραβεία για έργα της, στα φετινά Interiors Awards της Boussias Events. Εκτός από τη διάκριση «Construction Fit out Company of the Year 2024», με Gold βραβεία διακρίθηκαν το κτίριο κατοικιών Purenest και το κτίριο κατοικιών Cultures (αμφότερα σε αρχιτεκτονική μελέτη των Α2 Architects).

Παράλληλα, Bronze βραβείο στις κατηγορίες τους έλαβαν η Μονοκατοικία στο Πάτημα Χαλανδρίου (σε αρχιτεκτονική μελέτη της Ανδριανής Παπαθεοδώρου), η Μονοκατοικία στον Λόφο Φιλοπάππου (σε αρχιτεκτονική του Αναστάση Μπαχά), ο Διαχωρισμός ρετιρέ στο κέντρο (σε αρχιτεκτονική της Έλενας Κρινή) και το Οροφοδιαμέρισμα στο Παγκράτι (σε αρχιτεκτονική μελέτη της Χριστίνας Περβολαράκη).

Ο CEO/ιδρυτής της Επίκυκλος, Ιωσήφ Αραμπατζής, δήλωσε:
«Απόψε επιβραβεύεται η πίστη μας προς την αριστεία και η πεποίθησή μας πως η δύναμη βρίσκεται στις επιμέρους ομάδες. Αρχιτέκτονες και μηχανικοί που χτίζουν σε βάθος, πάνω στις αξίες της εταιρείας, στις σχέσεις με τους πελάτες και συνεργάτες. Χτίζουν ποιότητα, με πειθαρχία και συνέπεια. Έπειτα από δεκαπέντε χρόνια πορείας, συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε τα έργα μας με την ίδια όρεξη και σεβασμό. Αυτό που έχει αλλάξει είναι η εμπειρία μας, που μας επιτρέπει να γινόμαστε πιο παραγωγικοί και κυρίως πιο δημιουργικοί».