Στην ομάδα των “The Most Sustainable Companies in Greece” βρίσκεται για 5η συνεχόμηενη χρονιά η ElvalHalcor. Η εταιρεία, μαζί με 30 ακόμη επιχειρήσεις, αξιολογήθηκε για τις επιχειρηματικές της επιδόσεις με βάση τα ESG κριτήρια, στο “Sustainability Performance Directory” και κατατάχθηκε στην ομάδα των “The Most Sustainable Companies in Greece 2022”.

Συνολικά 31 επιχειρήσεις εντάσσονται στην εν λόγω ομάδα κι αποτελούν τους πρωταγωνιστές της Βιώσιμης Ανάπτυξης της χώρας μας. Η εκδήλωση ανάδειξης των “The Most Sustainable Companies in Greece 2022” πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022 από το QualityNet Foundation.

Η συμμετοχή της ElvalHalcor σε αυτήν την ομάδα επιβεβαιώνει, για μία ακόμα χρονιά, τη διαρκή δέσμευση και τη στρατηγική της εταιρείας στην κατεύθυνση της βιώσιμης ανάπτυξης εφαρμόζοντας πρακτικές υπεύθυνης επιχειρηματικότητας.

Η ElvalHalcor αναπτύσσεται επιδιώκοντας να συμβάλλει στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για τους συμμετόχους της και για την κοινωνία γενικότερα. Επενδύει ουσιαστικά και συστηματικά στο ανθρώπινο δυναμικό της, δίνοντας έμφαση στην εκπαίδευση και εξέλιξή του, έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα την υγεία και ασφάλεια των ανθρώπων και των συνεργατών της. Εστιάζει σε πρακτικές περιβαλλοντικής προστασίας και καταπολέμησης της κλιματικής αλλαγής και δίνει έμφαση στο μοντέλο της κυκλικής οικονομίας, στηρίζοντας τη μετάβαση στην πράσινη οικονομία. Όλες οι πρωτοβουλίες και οι υπεύθυνες πρακτικές που εφαρμόζει η ElvalHalcor αποτυπώνονται αναλυτικά στον Απολογισμό Βιώσιμης Ανάπτυξης που δημοσιεύει σε ετήσια βάση