Η Elval Colour για ακόμη μια φορά έδωσε δυναμικό παρών «ντύνοντας» με το ανώτερης ποιότητας προϊόν etalbond® A2, το εμπορικό κέντρο River West Open, επέκταση του εμπορικού Κέντρου River West. Η έκταση μετατρέπεται, σε ένα σύμπλεγμα νέων καταστημάτων και χώρων εστίασης, συνολικής επιφάνειας 83,5 στρεμμάτων, ιδιοκτησίας Noval Property.

Πρόκειται για μια νέα, «τεθλασμένη πτέρυγα» ακολουθεί τη χάραξη του «ποταμού», ανακαλώντας τη μνήμη του Κηφισού που τρέχει υπόγεια στην ίδια τοποθεσία. . Η σχεδιαστική ιδέα δημιουργεί  χώρους κίνησης και στάσης με πολλαπλές οπτικές φυγές προς τον εσωτερικό και τον εξωτερικό χώρο του εμπορικού κέντρου.

Η ομάδα της Elval Colour σε συνεργασία με το αρχιτεκτονικό γραφείο Vikelas Architects και την κατασκευαστική εταιρία ΑΚΤΩΡ Α.Ε., για το εξωτερικό περίβλημα επέλεξαν τα σύνθετα πάνελ etalbond® Α2 σε χρώμα Angel White της Standard συλλογής της. Το προϊόν είναι  μέγιστης πυραντοχής,  καθώς έχει πιστοποιηθεί από τα μεγαλύτερα ινστιτούτα στον κόσμο, με τα αυστηρότερα κριτήρια και έχει κατηγοριοποιηθεί ως Α2-s1-d0 με βάση το EN 13501-1. Το γεγονός αυτό, το καθιστά ιδανικό υλικό για κτίρια υψηλής ευαισθησίας και επισκεψιμότητας.

Η Elval Colour επιδιώκει πάντα την ανώτερη ποιότητα των προϊόντων της και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της. Με αφοσίωση στις ανάγκες αυτού του κτιρίου, παρέμεινε πιστή στις αξίες της, βοηθώντας στη σωστή επιλογή των προϊόντων και της εφαρμογής τους.