Όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα μέσα στην ημέρα από την ΕΛΤΡΑΚ, κυκλοφόρησε η ηλεκτρονική έκδοση του νέου τεύχους CAT MAGAZINE, καθώς η εταιρεία επιθυμεί να εμπλουτίσει με τον καλύτερο τρόπο αυτόν τον δίαυλο επικοινωνίας που έχει ανοίξει, λαμβάνοντας υπόψη πόσο σημαντική είναι η ενημέρωση στους κόλπους της οικογένειας Caterpillar.

Στο παρόν τεύχος μπορείτε να διαβάσετε μια σειρά από σημαντικά θέματα, όπως οι καταστροφικές πυρκαγιές με πολλές εστίες τον Αύγουστο σε όλη την Ελλάδα και ποια η συμβολή του με ποιον τρόπο ο εξοπλισμός Caterpillar έβγαλε “ασπροπρόσωπους” τους συνεργάτες της ΕΛΤΡΑΚ που έσπευσαν με αυτοθυσία να συμβάλουν στην κατάσβεση των πυρκαγιών. Ακόμη, πόσο αυξάνεται η τάση για επιλογή ενοικιαζόμενου εξοπλισμού μηχανημάτων Cat ακόμα και για απαιτητικά έργα, όπως η κατασκευή του μεγαλύτερου φωτοβολταϊκού πάρκου της Ελλάδας στην Κοζάνη το οποίο τροφοδότησε αποκλειστικά η ΕΛΤΡΑΚ.

Γενικότερα, η Βόρεια Ελλάδα διανύει μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες κατασκευαστικά περιόδους της, γεγονός που ώθησε την ΕΛΤΡΑΚ στη μόνιμη εγκατάσταση ενός συνεργείου service Cat με έδρα τη Δράμα για ταχεία και συνεπή εξυπηρέτηση .

Σε άλλα νέα, το καινούριο υπερπολυτελές mega yacht “Ανδρομέδα” από τη Golden Yachts, που θέτει νέα δεδομένα στην συγκεκριμένη κατηγορία, επέλεξε φυσικά κινητήρες θαλάσσης Caterpillar,  τύπου 3516E, που εναρμονίζονται πλήρως με την πλέον αυστηρή νομοθεσία αέριων ρύπων ΙΜΟ Tier III.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η εταιρεία προετοιμάζεται για νέα πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες CAT, για εργαλεία και λύσεις σε ψηφιακό και διαδικτυακό επίπεδο, που αναδεικνύουν τους βασικούς μας πυλώνες ανάπτυξης, όπως η ποιότητα, η τεχνολογική εξέλιξη αλλά και η περιβαλλοντική ευαισθησία.

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.