Προσωρινός ανάδοχος για το έργο της ανακαίνισης του κτιρίου της φοιτητικής εστίας του Παντείου Πανεπιστημίου, προϋπολογισμού 12 εκατομμυρίων ευρώ (μαζί με τον ΦΠΑ), αναδείχθηκε η Δομική Κρήτης, με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της «Ανάπλαση Δημοσίων Χώρων ΑΕ» που συνεδρίασε τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου. Υπενθυμίζεται, ότι το έργο αφορά στην πλήρη ανακαίνιση του κτιρίου της φοιτητικής εστίας του Παντείου Πανεπιστημίου, που βρίσκεται επί της οδού Λαγουμιτζή 15 στην Αθήνα.

Το έργο είχε αρχικά δημοπρατηθεί το 2013, όμως μετά τη συμβασιοποίησή του ο ανάδοχος, αφού εκτέλεσε τις εργασίες αποξηλώσεων των όψεων και των εσωτερικών χώρων του κτιρίου (πλην του ισόγειου και υπόγειου), διέκοψε τις εργασίες. Έτσι, η εργολαβία διαλύθηκε, με συνέπεια το κτίριο να παραμένει μέχρι σήμερα απογυμνωμένο με εμφανή τα στοιχεία του φέροντος οργανισμού του.

Το κτίριο, το οποίο αρχικά είχε χρήση ξενοδοχείου, αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο, ημιώροφο και έξι ορόφους. Οι εργασίες που θα γίνουν σε αυτό θα είναι οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές ενώ θα περιλαμβάνουν και στατικές ενισχύσεις, με σκοπό την πλήρη και ασφαλή χρήση του ως φοιτητική εστία. Επιπλέον, ο νέος σχεδιασμός του έχει βασιστεί στις σύγχρονες ανάγκες και λειτουργικές απαιτήσεις ενός κτιρίου φοιτητικών εστιών.