Η Dimand  και η Premia Properties από κοινού ενημερώνουν το επενδυτικό κοινό ότι το επενδυτικό σχήμα «Dimand – Premia Properties» αναδείχθηκε προτιμητέος επενδυτής στη διαγωνιστική διαδικασία, που διενήργησε η Alpha Bank για την επιλογή στρατηγικού επενδυτή για το Project Skyline.

Το Project Skyline είναι ένα επενδυτικό όχημα της Alpha Bank το οποίο περιλαμβάνει χαρτοφυλάκιο ιδιόκτητων ακινήτων διαφόρων χρήσεων με σημαντική συγκέντρωση στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και άλλα αστικά κέντρα της χώρας. Ενδεικτικά στο Χαρτοφυλάκιο Ακινήτων περιλαμβάνονται αυτοτελή εμπορικά ακίνητα στο κέντρο της Αθήνας, επί της οδού Φιλελλήνων (Πλατεία Συντάγματος), επί της οδού Σταδίου (Πλατεία Κοραή), στη συμβολή των οδών Σοφοκλέους και Αιόλου κ.α., καθώς και χαρτοφυλάκιο 205 κατοικιών και διαμερισμάτων.

Ο Επενδυτής και η Alpha Bank θα ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με στόχο την οριστικοποίηση της συμφωνίας εντός του τρίτου τριμήνου του 2022. Οι εταιρείες Dimand και Premia Properties θα προβούν στις απαραίτητες ανακοινώσεις προς το επενδυτικό κοινό, βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, για οποιαδήποτε εξέλιξη επί του θέματος.