Σε διοικητική αναδιάρθρωση προχωρεί η Dimand “με σκοπό να αντιμετωπίσει ακόμα πιο αποτελεσματικά τις μελλοντικές προκλήσεις που θα την οδηγήσουν σε μεγαλύτερη ανάπτυξη, πάντοτε με πυξίδα την αειφορία”, όπως σημειώνει η ίδια η εταιρεία. Μεταξύ των αλλαγών ξεχωρίζει η αποχώρηση του κ. Πάνου Παναγιωτίδη, ιδρυτικού στελέχους και Chief Operations Officer της Dimand. Τα καθήκοντά του θα αναλάβει η κυρία Όλγα Ίτσιου, Τεχνική Διευθύντρια της εταιρείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Dimand:

H DIMAND, μετά την επιτυχημένη εισαγωγή των μετοχών της στην κύρια αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, εισέρχεται σε μια νέα δυναμική περίοδο και εφαρμόζει τη διοικητική αναδιάρθρωση που απαιτείται, με σκοπό να αντιμετωπίσει ακόμα πιο αποτελεσματικά τις μελλοντικές προκλήσεις που θα την οδηγήσουν σε μεγαλύτερη ανάπτυξη, πάντοτε με πυξίδα την αειφορία. 

Πιο συγκεκριμένα:

Νέα CFΟ αναλαμβάνει η κα Άννα Χαλκιαδάκη, η οποία έχει διατελέσει Deputy CFO στην Prodea Investments.  Η κα Μαρία Ιωαννίδου, πρώην CFO της DIMAND αναλαμβάνει επικεφαλής της νεοσυσταθείσας Γενικής Διεύθυνσης Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, ως Chief Business Development Officer. 

Από την 1η Αυγούστου τη θέση του Chief Operations Officer αναλαμβάνει η κα Όλγα Ίτσιου, η οποία είναι στέλεχος της εταιρείας εδώ και 20 χρόνια και κατέχει τη θέση της Τεχνικής Διευθύντριας της DIMAND για πάνω από 10 χρόνια.

O κ. Χρήστος Φωτιάδης, Πολιτικός Μηχανικός, αναλαμβάνει από 1η Αυγούστου καθήκοντα Τεχνικού Διευθυντή της εταιρείας, έχοντας διατελέσει Senior Project Manager στα σημαντικότερα και μεγαλύτερα έργα της DIMAND τα τελευταία 15 χρόνια.

Ο κ. Πάνος Παναγιωτίδης, έως σήμερα COO, αποχωρεί για προσωπικούς λόγους από τη Διοίκηση της εταιρείας. Ο κ. Παναγιωτίδης είναι ιδρυτικό στέλεχος της DIMAND και συμπορεύτηκε για 20 χρόνια με τους κ.κ. Δημήτρη Ανδριόπουλο και Νίκο Δήμτσα. Ο κ. Παναγιωτίδης με μεθοδικότητα, σκληρή δουλειά και πολλή αγάπη συνέβαλε καθοριστικά σε όλα τα επιτεύγματα της DIMAND ως σήμερα.

Σχετικά με την αποχώρηση του κ. Παναγιωτίδη, ο CEO της DIMAND κ. Δημήτρης Ανδριόπουλος δήλωσε: «Με τον Πάνο και το Νίκο ονειρευτήκαμε πριν από 20 χρόνια τη δημιουργία μιας ισχυρής εταιρείας ανάπτυξης ακινήτων, η οποία θα βασίζεται στις αρχές της αειφορίας και της υγιούς επιχειρηματικής ανάπτυξης. Ο Πάνος έμεινε πάντα πιστός στις αρχές αυτές και βοήθησε ουσιαστικά στην ανάπτυξη της DIMAND, ως έναν από τους πλέον αναγνωρίσιμους developers ακινήτων στην Ελλάδα. Τον ευχαριστούμε πολύ για όλη αυτή την πορεία και είμαστε βέβαιοι ότι το πνεύμα συνεργασίας, οι αρχές και οι ιδέες που εμφύσησε στην DIMAND θα συνεχίσουν να μας συνοδεύουν και τα επόμενα χρόνια». 

Ο κ. Πάνος Παναγιωτίδης δήλωσε σχετικά: «Η δημιουργία και ανάπτυξη της DIMAND ήταν μια συναρπαστική πορεία με απίστευτες προκλήσεις, εμπειρίες και φυσικά επιτυχίες. Είμαι ευτυχής που υπήρξα μέλος μιας τόσο ικανής ομάδας για περισσότερο από δύο δεκαετίες και είμαι βέβαιος ότι η εταιρεία που δημιουργήσαμε, θα συνεχίσει την αναπτυξιακή της πορεία πάνω στις αρχές στις οποίες βασιστήκαμε».

H κα Τέτα Καραχάλιου, η οποία εντάχθηκε αρχικά στο ανθρώπινο δυναμικό της DIMAND ως Senior Strategy & Operations Executive ανέλαβε πρόσφατα καθήκοντα Investor Relations Manager και διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τραπεζικό χώρο και σε θέματα αποκρατικοποιήσεων.

Τέλος, στο τιμόνι του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού, ως HR Director, βρίσκεται πλέον η κα Πέπη Σκορδέλη προερχόμενη από τον ιατροτεχνολογικό κλάδο, ενώ η κα Ανθή Τζάκου,  έπειτα από μια επιτυχημένη πορεία στο εξωτερικό, ανέλαβε πρόσφατα τη θέση της Marketing Director της εταιρείας.