Η Costa Navarino παρουσιάζει μια συλλογή βιλών προς ενοικίαση, οι οποίες μπορούν να φιλοξενήσουν έως και δέκα άτομα και βρίσκονται σε προνομιακές τοπoθεσίες στο Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή της Costa Navarino. Οι κατοικίες είναι ευρύχωρες, αναπτύσσονται σε ένα ή δύο επίπεδα και παρέχουν ιδιωτικότητα και άνεση. Έχουν, επίσης, σχεδιαστεί από καταξιωμένους Έλληνες αρχιτέκτονες, ακολουθώντας τις αρχές βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής σύμφωνα με το μοντέλο αειφόρου ανάπτυξης της Costa Navarino.

Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο γειτονιές:
α) τη Rolling Greens, μέσα στην πλούσια μεσσηνιακή φύση, με άμεση πρόσβαση στο γήπεδο The Dunes Course και με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και
β) την Olive Grove μέσα στους ελαιώνες και με πανοραμική θέα στο Ιόνιο πέλαγος.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την παραλία μήκους ενός χιλιομέτρου και να κολυμπήσουν στο Ιόνιο πέλαγος, καθώς και να επιλέξουν ανάμεσα σε μια πληθώρα αθλητικών δραστηριοτήτων, όπως τα τέσσερα signature γήπεδα γκολφ και τα δεκαεπτά γήπεδα για τένις, padel και pickleball. Θα έχουν, επιπλέον, στη διάθεσή τους πάνω από σαράντα γαστρονομικές επιλογές καθώς και μια ευρεία γκάμα ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων και αυθεντικών εμπειριών.