Η εξειδικευμένη εταιρεία συμβούλων μηχανικών Consortis ανακοινώνει τη διοργάνωση εκδήλωσης, η οποία θα έχει θέμα «Κλιματική Ουδετερότητα και Βιώσιμη Ανάπτυξη» και θα πραγματοποιηθεί στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης, την Τετάρτη 3/4/24, στις 9:30 π.μ. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στην κλιματική κρίση και στις «πράσινες» τεχνολογίες, καθώς και πρακτικές προσεγγίσεις για την επίτευξη κλιματικής ουδετερότητας.
Κύρια θέματα:

1. Panel Discussions

Κλιματική κρίση: Επιστήμονες μηχανικοί, ακαδημαϊκοί και επαγγελματίες του χώρου, θα συζητήσουν τις επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης και τις δράσεις για την αντιμετώπιση της «Πράσινες» τεχνολογίες: Ειδικοί στον τομέα του ψηφιακού μετασχηματισμού θα συζητήσουν για τις απαιτήσεις της νέας εποχής και τις δυνατότητες αλλά και τις προκλήσεις που δημιουργούνται από τις νέες τεχνολογίες για την αειφορία και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

2. Παρουσιάσεις τμημάτων Consortis:

Οι διευθυντές των τμημάτων της εταιρείας, θα παρουσιάσουν το σύνολο των υπηρεσιών και των δυνατοτήτων που προσφέρει, για τη διαχείριση της κλιματικής κρίσης και της βιώσιμης ανάπτυξης.
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε στο www.consortis.gr, [email protected] ή στο τηλέφωνο 2310889336.