Πραγματικά business cases, μέσα από τα οποία αποδείχθηκε με ποιον τρόπο η καινοτομία μετασχηματίζει τον κλάδο των επιχρισμάτων, παρουσιάστηκαν στην ενότητα με τίτλο «Business Cases» του Coating Forum 2025, το οποίο έλαβε χώρα την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, υπό τη διοργάνωση του Institute of Coating Technologies (IoCT).
Ειδικότερα, η Marlies van Wijhe, CEO της Royal Van Wijhe Verf και Chair του Dutch Coatings Association (VVVF), μίλησε για τη βιωσιμότητα και για τις ενέργειες που αναλαμβάνει η εταιρεία της προς αυτή την κατεύθυνση.
Έπειτα, ο Ralf Wunder, Vice President European Sales στην Kronos, ανέλυσε τη βιομηχανία διοξειδίου του τιτανίου και τις οικονομικές συνθήκες της, ενώ στη συνέχεια ο Βασίλης Βασιλειάδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της HB Body Group, παρουσίασε τις λύσεις της εταιρείας του στον κλάδο των επιχρισμάτων και ειδικά στον τομέα της επαναβαφής των αυτοκινήτων.
Τέλος, ο Trevor Matayi, Senior Advisor στην Orr & Boss, παρουσίασε μία ανάλυση σχετικά με τα επιχρίσματα, εστιάζοντας στις τάσεις που χαρακτηρίζουν αυτή τη στιγμή τον κλάδο.
Τον συντονισμό της ενότητας έκανε ο Κωνσταντίνος Δαυλός, οικονομικός συντάκτης του ΣΚΑΪ-Political. Υπενθυμίζεται, ότι το newsletter Build και τα περιοδικά Construction και Architect της Boussias Media υπήρξαν χορηγοί επικοινωνίας του Coating Forum 2025.