Το Coating Forum 2023 αποτελεί την κορυφαία εκδήλωση για τη βιομηχανία των χρωμάτων και οικοδομικών υλικών στην Ελλάδα, που διοργανώνεται από το Institute of Coating Technologies (IoCT). Το φετινό συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 3 Νοεμβρίου 2023 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα “Νίκος Σκαλκώτας”).

Τα τελευταία χρόνια οι επιστήμες, η τεχνολογία, οι πολιτικές των εμπλεκόμενων μερών αλλά και οι συνθήκες, εσωτερικές και εξωτερικές, μεταβάλλονται ραγδαία. Το Coating Forum 2023 φιλοξενεί ομιλητές που διαμορφώνουν τις μεταβολές αυτές δίνοντας την δυνατότητα σε όλους μας να γίνουμε γνώστες των αλλαγών αυτών αλλά κυρίως, μέσω των συζητήσεων και συναντήσεων, συμμέτοχοι αυτών. Ο τίτλος του Coating Forum 2023 είναι “Exploring the way, unlocking the potential from Industry 4.0 to Construction 5.0”.

Οι θεματικές ενότητες του συνεδρίου είναι οι εξής:

Business Cases: Το μέλλον του κλάδου μέσα από την ματιά των επιχειρήσεων. Παρουσιάσεις από επιχειρηματίες για την στρατηγική τους στην βιομηχανία των χρωμάτων και των οικοδομικών υλικών.

Science today Coatings Tomorrow: Η διαρκής εξέλιξη των υλικών του κλάδου των χρωμάτων και των οικοδομικών υλικών και ο καίριος ρόλος της επιστήμης σε αυτό.

Investing in the Future – Building a Skilled and Diverse Workforce: Η πρωταγωνιστική θέση του ανθρώπινου δυναμικού στον κλάδο μελλοντικά και η διασφάλιση της ύπαρξης και της συνέχειάς του.

From Instustry 4.0 to Construction 5.0: Παρουσίαση της 5ης Βιομηχανικής Επανάστασης στις κατασκευές, η οποία επανατοποθετεί τον άνθρωπο στο κέντρο των διεργασιών.

Coating Connect – Talks on the Intersection of Architecture and Coatings: Νέες τυπολογίες για νέες επιθυμίες, αρχιτεκτονική, αισθητική και εμπειρία, βιωσιμότητα και πράσινη αρχιτεκτονική, πολιτισμική και πολυπολιτισμική ευαισθησία.

Στο φετινό Coating Forum θα λάβει χώρα για πρώτη φορά και το Coating Connect – Talks on the Intersection of Architecture and Coatings, σε συνεργασία με τον Βασίλη Μπαρτζώκα, CEO της εταιρίας Design Ambassador και της πλατφόρμας Archisearch. Το Coating Connect αποτελεί το αρχιτεκτονικό σκέλος του συνεδρίου Coating Forum 2023. Στο πλαίσιό του, κορυφαίοι αρχιτέκτονες θα μιλήσουν για τα κτίρια  του αύριο, σε σχέση με τις ανάγκες που εξυπηρετούν και τη χρήση των επιχρισμάτων.

ΧΟΡΗΓΟΙ & ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Webpages:       https://www.coatinginstitute.org/

                              https://coatingforum.gr/

Social media:   https://www.facebook.com/IoCT.org/

https://www.linkedin.com/company/institute-of-coating-technologies/

https://www.instagram.com/i.o.c.t/

Πληροφορίες για δημοσιογράφους:
SHAPE Events
Γραμματεία Συνεδρίου
[email protected]
T. 210 2796459