Η εταιρεία ΜΠΑΡΜΠΕΡΗ Κ. & Σ. ΕΠΕ προσφέρει μία ευρεία γκάμα προϊόντων, που μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε επαγγελματία του τεχνικού κλάδου.

Η εταιρεία ΜΠΑΡΜΠΕΡΗ Κ. & Σ. ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1967 με αντικείμενο την αντιπροσώπευση οίκων εξωτερικού στο τομέα των εργαλείων χειρός. Από την αρχή ήταν σαφής ο στόχος: η τεχνική προσέγγιση του αντικειμένου σε αντίθεση με την μέχρι τότε αντίληψη της κλασικής εμπορικής νοοτροπίας.

Εξατομικευμένη προσέγγιση στον χώρο εργασίας
Με το πέρασμα των χρόνων, οι ανάγκες και η αγορά άλλαξαν. Η εταιρεία στράφηκε σε ακόμη πιο τεχνικά είδη, χτίζοντας νέες προϊοντικές κατηγορίες, που δίνουν απάντηση στις απαιτήσεις των επαγγελματιών, τόσο σε επίπεδο ποιότητας όσο και σε διάρκειας ζωής. Απόδειξη τα καμιόνια – κινητές εκθέσεις, που καθημερινά επισκέπτονται τους τελικούς χρήστες στον χώρο εργασίας τους, για να δείξουν και να δοκιμάσουν μαζί τους τον εξοπλισμό ασφαλείας, τα αναλώσιμα και τα εξαρτήματα. Η λογική είναι να ξεφύγει κανείς από την στατική εικόνα ενός site ή ενός καταλόγου και να προσεγγιστεί ο τελικός χρήστης στο συνεργείο, στο εργοτάξιο, στο εργαστήριο, στο τμήμα συντήρησης και στην βιομηχανία, εκεί που πραγματικά γεννιούνται και πρέπει να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις της εργασίας του.

Πλήρης γκάμα προϊόντων για κάθε εργασία
Στον νευραλγικό τομέα των μέσων προσωπικής ασφάλειας, η εταιρεία έχει δημιουργήσει μία πληρέστατη γκάμα σε παπούτσια ασφαλείας, γάντια εργασίας, καθώς και κράνη, γυαλιά και άλλα περιφερειακά είδη, στα οποία διατηρεί διαρκές στοκ, χάρη στις συνεργασίες με σημαντικότατους κατασκευαστές. Βασική απαίτηση στα παπούτσια ασφαλείας είναι το μικρό βάρος, η μεγάλη ευκαμψία και η διαπνοή, έτσι ώστε τα πόδια να παραμένουν ξεκούραστα ακόμη και μετά από πολλές ώρες δουλειάς.

Σήμερα, μία δυναμική ομάδα 12 ατόμων προωθεί με ενθουσιασμό τα προϊόντα εταιρειών που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα, την εγγύηση και την πρωτοπορία τους:

LOTTO WORKS Ιταλίας: παπούτσια ασφαλείας υψηλής ποιότητας με μοντέρνο design, FLA SAFETY JOGGER Βελγίου: παπούτσια ασφαλείας / εργασίας, σαμπώ, παπούτσια επισκέπτη, γάντια εργασίας, κράνη, γυαλιά ασφαλείας, ρουχισμός εργασίας, ωτοασπίδες, FAL Seguridad Ισπανίας : παπούτσια ασφαλείας βιομηχανικής χρήσης και βιομηχανίας τροφίμων, παπούτσια 18.000 V,
ROSTAING Γαλλίας: γάντια εργασίας και ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών για απαιτητικές χρήσεις, SCANGRIP Δανίας: φακοί, προβολείς βιομηχανικοί και εργοταξιακοί, μοντέλα ATEX και φωτιστικά σώματα led, LYRA Γερμανίας: μολύβια, μαρκαδόροι, σπρέι επαγγελματικού σημαδέματος, DIAGER Γαλλίας: διαμαντοτρύπανα υψηλών επιδόσεων, ποτηροκορώνες, διαμαντοεργαλεία, NORTON Γαλλίας : λειαντικά, δίσκοι κοπής & λειάνσεως, τροχοί.