Υπογράφτηκε η σύμβαση για την ανέγερση του νέου κτιρίου του 6ου δωδεκαθέσιου Λυκείου Χαλανδρίου. Το έργο, αρχικού προϋπολογισμού 6.195.000 ευρώ (με ΦΠΑ), χρηματοδοτείται από το Περιφερειακό Πρόγραμμα «Αττική 2021-2027». Ως ανάδοχός του αναδείχθηκε, προσφέροντας μέση έκπτωση 14,47%, η κοινοπραξία των εταιρειών Αττική Διόδος ΑΤΕ και PdL AE, η οποία έχει προθεσμία 780 ημερών για να πραγματοποιήσει τις εργασίες που απαιτούνται. Το συγκρότημα του σχολείου θα ανεγερθεί σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του Δήμου Χαλανδρίου, το οποίο βρίσκεται στο ΟΤ 1192, επί των οδών Μελίνας Μερκούρη, Βορείου Ηπείρου, Σκουφά και Τρίτση Αντωνίου. Θα αποτελείται από δύο κτίρια όπου θα στεγάζονται οι κύριες χρήσεις του, ενώ θα περιλαμβάνει και ένα τρίτο κτίριο.

Το κτίριο του σχολείου θα αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο, πρώτο όροφο και στέγη-δώμα. Σε αυτό θα βρίσκει κανείς, μεταξύ άλλων, δώδεκα συνολικά αίθουσες διδασκαλίας, βιβλιοθήκη, αίθουσα σχεδίου-αισθητικής αγωγής, αίθουσα φυσικών επιστημών με παρασκευαστήριο, τρεις αίθουσες τύπου ΙΙ, δύο αίθουσες ξένων γλωσσών, δύο αίθουσες πληροφορικής και γραφείο συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.
Το τρίτο κτίριο του σχολείου θα έχει αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, μαζί με εξέδρα, αποδυτήρια, χώρους υγιεινής και αποθήκη. Εκτός των παραπάνω, θα δημιουργηθεί και χώρος πάρκινγκ.