Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χτεσινή, 3η Εθελοντική Αιμοδοσία για την Τράπεζα Αίματος του Ομίλου «Σαμαράς & Συνεργάτες», καθώς σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του ΑΧΕΠΑ συγκεντρώθηκαν 55 φιάλες αίμα.

Tα στελέχη του Ομίλου με μεγάλη προθυμία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, αφού οι δηλώσεις συμμετοχής δεν περιορίζονται αποκλειστικά σ’ όσους κατάφεραν να δώσουν αίμα, καθώς υπάρχουν και αυτοί, που δεν κρίθηκαν κατάλληλοι τη δεδομένη χρονική στιγμή ή εκείνοι, που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσουν βρέθηκαν τελικά εκτός Θεσσαλονίκης.

Πρωτοβουλίες σαν και αυτήν είναι απολύτως ενταγμένες στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και της Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ομίλου «Σαμαράς & Συνεργάτες», καθώς είναι πάγια αντίληψή της εταιρείας, ότι ανάλογες ενέργειες που στοχεύουν στην κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη, πρέπει να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της  δράσης του Ομίλου.

Ο πρόεδρος του Ομίλου «Σαμαράς & Συνεργάτες» και πρόεδρος του Τμήματος 601 – Κωνσταντινούπολης, της ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Σαμαράς ανέφερε σχετικά: «Αναγνωρίζοντας ότι η υγεία αποτελεί το πολυτιμότερο αγαθό για όλους μας -τόσο για εμάς τους ίδιους όσο και για τους δικούς μας ανθρώπους- τα στελέχη του Ομίλου μας ανταποκρίθηκαν και πάλι στο κάλεσμά μας σε μια προσπάθεια να συμβάλλουμε στον τομέα της υγείας. Για άλλη μια φορά είμαι περήφανος για τους συνεργάτες μου, καθώς αποδεικνύουν έμπρακτα ότι δεν είναι μόνο άριστοι επαγγελματίες -ο καθένας στον τομέα και την ειδικότητα του- αλλά ότι διαθέτουν ιδιαίτερα ανεπτυγμένο το αίσθημα αλληλεγγύης, αλλά και κοινωνικής ενσυναίσθησης. Γιατί μπορεί πλέον όλοι να αναγνωρίζουν ότι ο Όμιλός μας είναι ο μεγαλύτερος ελληνικός Όμιλος συμβούλων – μηχανικών, όμως, η επαγγελματική καταξίωση δεν αποτελεί αυτοσκοπό. Για εμάς, ζητούμενο ήταν και παραμένει να είμαστε άνθρωποι και να προσφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο. Κλείνοντας θα ήθελα να εκφράσω για άλλη μια φορά τις θερμές ευχαριστίες μου τόσο στους συνεργάτες μου -όλους όσους είχαν τη θέληση και τη διάθεση να συμμετέχουν,ακόμα και αν δεν κρίθηκαν ιατρικώς κατάλληλοι- αλλά και στο άρτια καταρτισμένο προσωπικό του Κέντρου Αιμοδοσίας του ΑΧΕΠΑ, που μας στηρίζει ακούραστα. Ας μην ξεχνάμε, λοιπόν, το σύνθημα μας “Δίνουμε Αίμα, Δίνουμε Ζωή” και θα είμαστε ευτυχείς να υπάρξουν και άλλοι που θα εμπνευστούν και θα μιμηθούν από τη δική μας πρωτοβουλία για το κοινό καλό».